Olie handel in Zuid-Holland

Ballering Oliehandel wordt gerund door Jan Ballering. Kwaliteit, een efficiënte levering en persoonlijk contact staan bij ons centraal. Door onze no-nonsense instelling zijn wij zeer flexibel en zorgen wij voor een snelle levering ter plaatse. Uw wensen zijn hierbij altijd ons uitgangspunt!

Efficiënte planning, eigen tankwagens en jarenlange ervaring vormen dan ook de basis voor betrouwbare, veelzijdige en kwalitatieve dienstverlening. Daarom zijn wij ook de vaste leveranciers van veel transportbedrijven, agrarische bedrijven, tankstations, bouwbedrijven en aannemingsbedrijven. Onze werkzaamheden concentreren zich in het westen van Nederland (onder andere Westland, Den Haag en Rotterdam), maar leveringen in heel Nederland behoren tot de mogelijkheden.

 

Ballering Oliehandel , uw toonaagevende leverancier van olie- en smeermiddelen

 

Ballering Oliehandel is een gerenommeerde leverancier van olie- en smeermiddelen in bulk. Onze bedrijf is al decennia actief in het westen van het land en we hebben een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en efficiënte leverancier.

 

Wij bieden een ruim assortiment van producten, van motorolie tot transmissieolie, koelvloeistof en smeervet. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van personenauto's tot grote industriële machines. Bovendien bieden we scherpe en concurrerende prijzen, zodat onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Met onze snelle levering en betrouwbare service, kunt u er zeker van zijn dat u altijd op tijd geleverd krijgt, zodat uw bedrijf nooit stil komt te staan. Ballering Oliehandel is dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren voor al uw vragen. Kies voor Ballering Oliehandel en ervaar zelf waarom we al decennia de voorkeur hebben van zoveel klanten in Nederland.

Ballering olie

Motorbrandstoffen

Zoekt u een flexibele leverancier voor uw brandstoffen? Bij Ballering bent u verzekerd van een snelle en flexibele levering van de meest uiteenlopende brandstoffen!


Wij leveren vanuit Maasdijk met onze eigen tankwagens alle soorten brandstoffen, zoals benzine, diesel en petroleum. Daarnaast leveren wij ook Adblue®. De routes worden dagelijks door onze planning gemaakt en continu aangepast, waardoor wij zeer flexibel opereren. 


Diverse doelgroepen maken momenteel al gebruik van onze diensten:

 • Transportbedrijven

 • Industrie

 • Tankstations

 • Bouw- en aannemingsbedrijven

 • Agrarische bedrijven

Smeermiddelen

Goede smering is essentieel. Ballering is dealer van Kroon-oil®. Dit betekent dat wij smeermiddelen van de hoogste kwaliteit leveren.

 

Voor de juiste smeermiddelen is professioneel advies van groot belang. Wij staan uiteraard paraat voor advies en snelle levering. Wij hebben een grote eigen voorraad en kunnen daardoor snel leveren.


Onze uitstekende kwaliteit, ruim assortiment, productondersteuning en technische knowhow zorgen ervoor dat wij altijd het juiste product in de juiste verpakking kunnen leveren. Vaak rechtstreeks uit eigen voorraad!

 

Onze vaste voorraad smeermiddelen bestaat onder andere uit:

 • Motorolie

 • Transmissieolie

 • Hydrauliek olie

 • Smeervet

 • Koelvloeistof

Opslagtanks

Eén of meerdere opslagtanks nodig voor de opslag van brandstoffen en smeermiddelen? Met de opslagtanks van Ballering kunt u alle kanten op. Op uw eigen locatie of op het werk!

Vaste opstelling: de vaste tanks worden geleverd met Kiwa-installatiecertificaat zodat u aan de geldende milieu-eisen voldoet.

Mobiele tanks: de IBC’s die wij leveren voldoen aan milieueisen (Kiwa) en aan transporteisen (TNO).

IBC’s zijn ook te huur voor tijdelijke projecten.
Tevens leveren wij alle toebehoren zoals: pompen, brandstofslang, filtersets, vetspuiten, pistoolkranen, koppelingen, afsluiters, etc.

Wij adviseren u graag voor de perfecte uitvoering van uw opslag.

Uw brandstofleverancier voor de industrie

Bent u op zoek naar een leverancier voor brandstoffen, smeermiddelen of vetten voor uw productiebedrijf of fabriek? Ballering Oliehandel biedt gepersonaliseerd advies, snelle levering en concurrerende prijzen.

 

Flucturerende brandstofprijzen

De brandstofmarkt is een dynamische markt met veelal dagelijkse prijsschommelingen. De prijzen van brandstoffen zoals benzine en diesel worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de prijs van ruwe olie, de vraag en het aanbod van brandstoffen, en de valuta-wisselkoersen.

Voor actuele prijzen kunt u contact opnemen tijdens kantooruren op telefoonnummer 0174-513171.

 

Diesel olie

Onze conventionele diesel is gekeurd volgens de EN950 normering. Deze diesel is de standaard diesel die in Europa wordt verkocht en voldoet aan de Europese emissienormen (Euro VI). De diesel is geschikt voor gebruik in personenauto's, vrachtwagens en andere dieselvoertuigen. 

 

Ballering Oliehandel is leverancier van dieselolie voor diverse sectoren. Zo leveren wij dagelijks brandstoffen aan:

 • Transport en logistiek: Dit omvat vrachtwagens, bussen en schepen die allemaal dieselolie gebruiken als brandstof.
 • Landbouw: Veel landbouwvoertuigen, zoals tractoren, zijn uitgerust met dieselmotoren en gebruiken dieselolie als brandstof.
 • Bouw: Veel bouwmachines, zoals bulldozers, shovels, en dumpers zijn uitgerust met dieselmotoren en gebruiken dieselolie als brandstof.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en flexible leverancier voor uw dieselolie dan is Ballering Oliehandel uw partner. 

 

Adblue®

AdBlue® is niet dezelfde product als dieselolie en wordt ook niet gebruikt in dezelfde hoeveelheden als dieselolie. Het zijn twee verschillende producten met verschillende toepassingen. AdBlue® is een soort van diesel exhaust fluid (DEF) die wordt gebruikt in Selective Catalytic Reduction (SCR) systemen die standaard ingebouwd is in diverse dieselvoertuigen die voldoen aan Euro 6. AdBlue® is niet brandbaar en niet giftig. Het is een vloeistof die in een aparte tank wordt opgeslagen en in de juiste hoeveelheden wordt toegediend aan de uitlaatgassen tijdens het rijden. Deze vloeistof is specifiek ontworpen om stikstofoxiden te neutraliseren en om te zetten in stikstof en waterdamp, waardoor de uitstoot van het voertuig wordt verminderd en de milieueffecten worden verlaagd.

 

Bestel vandaag nog de beste kwaliteit AdBlue® bij Ballering Oliehandel. 

Smeermiddelen voor de industrie

Ballering Oliehandel is naast leverancier van brandstoffen ook uw betrouwbare partner als het gaat om smeermiddelen. Smeermiddelen zijn zeer belangrijk voor de betrouwbaarheid van industriële machines. Ze helpen om wrijving en slijtage te verminderen, waardoor de machines een langere levensduur hebben en minder onderhoud nodig hebben. 

 

Ballering heeft een vaste voorraad smeermiddelen die we dagelijks aan onze klanten leveren. Te denken valt aan:

 • Motorolie: Motorolie beschermt tegen slijtage, corrosie, en oxideren van de motor onderdelen.
 • Transmissieolie: Deze olie wordt gebruikt in de transmissie onderdelen van voertuigen en machines.
 • Koelvloeistof: Koelvloeistof wordt gebruikt om de temperatuur van de motor te reguleren.
  Hydroliekolie: Deze olie wordt gebruikt in hydraulische systemen, zoals het stuur- en remsysteem van voertuigen, en machines met verstelbare onderdelen.
 • Smeervet: Smeervet wordt gebruikt voor smeren van oppervlakken die tegen elkaar bewegen zoals scharnieren, verstelbare onderdelen, wielen en klemmen.

Daarnaast hebben wij nog tal van andere industriële smeermiddelen in onze voorraad. Bel voor uw vragen over de door ons geleverde smeermiddelen met  0174-513171 en we staan u graag te woord.