Brandstofhandel in Zuid-Holland

Ballering Oliehandel wordt gerund door Jan Ballering. Kwaliteit, een efficiente levering en persoonlijk contact staan bij ons centraal. Door onze no-nonsense instelling zijn wij zeer felixibel en zorgen wij voor een snelle levering ter plaatse. Uw wensen zijn hierbij altijd ons uitgangspunt!

Efficiente planning, eigen tankwagens en jarenlange ervaring vormen dan ook de basis voor betrouwbare, veelzijdige en kwalitatieve dienstverlening. Daarom zijn wij ook de vaste leveranciers van veel transportbedrijven, agrarische bedrijven, tankstations en bouw- en aannemingsbedrijven. Onze werkzaamheden concentreren zich in het westen van Nederland (o.a. Westland, Den Haag en Rotterdam), maar ook leveringen in heel Nederland behoren tot de mogelijkheden.

Oliehandel Maasdijk

Motorbrandstoffen


Zoekt u een flexibele leverancier voor uw brandstoffen? Bij Ballering bent u verzekerd van een snelle en flexibele levering van de meest uiteenlopende brandstoffen!

Wij leveren vanuit Maasdijk met onze eigen tankwagens alle soorten brandstoffen, zoals benzine, diesel en petroleum. Daarnaast leveren wij ook Adblue®. De routes worden dagelijks door onze planning gemaakt en continue aangepast waardoor wij zeer flexibel opereren. 

Diverse doelgroepen maken momenteel al gebruik van onze diensten:

  • Transportbedrijven
  • Industrie
  • Tankstations
  • Bouw- en Aannemingsbedrijven
  • Agrarische bedrijven\

 

Smeermiddelen


Goede smering is essentieel. Ballering is dealer van Kroon-oil® en zo leveren wij smeermiddelen van de hoogste kwaliteit. 

Voor de juiste smeermiddelen is professioneel advies van groot belang. Wij staan uiteraard voor u klaar voor advies en snelle levering. Wij hebben een grote eigen voorraad en kunnen daardoor snel leveren. 

Onze uitstekende kwaliteit, ruime assortiment, productondersteuning en technische knowhow zorgen ervoor dat wij altijd het juiste product in de juiste verpakking kunnen leveren. Vaak rechtstreeks uit eigen voorraad!

Onze vaste smeerolie voorraad bestaat onder andere uit:

  • Motoroliën
  • Transmissieoliën
  • Hydraulische oliën
  • Smeervetten
  • Koelvloeistof

Opslagtanks


Eén of meerdere opslagtanks nodig voor de opslag van brandstoffen en smeermiddelen? Met de opslagtanks van Ballering kunt u alle kanten op. Op uw eigen locatie of op het werk!

Vaste opstelling: de vaste tanks worden geleverd met Kiwa-installatiecertificaat zodat u aan de geldende milieu-eisen voldoet.

Mobiele tanks: de IBC’s die wij leveren voldoen aan milieueisen (Kiwa) en aan transporteisen (TNO).

IBC’s zijn ook te huur voor tijdelijke projecten.

Tevens leveren wij alle toebehoren zoals: pompen, brandstofslang, filtersets, vetspuiten, pistoolkranen, koppelingen, afsluiters, etc.

Wij adviseren u graag voor de perfecte uitvoering van uw opslag.