Brandstofhandel in Den Haag

Ballering: dé brandstofhandel voor bedrijven in Westland

Al vele jaren levert Ballering Oliehandel uit Maasdijk smeermiddelen en motorbrandstoffen aan diverse bedrijven in Den Haag en omstreken. Een efficiënte planning en een flexibele instelling staan bij deze olieleverancier nabij Westland garant voor een snelle en betrouwbare dienstverlening. Bent u eigenaar of bedrijfsleider van een tankstation, bouwonderneming, agrarisch bedrijf of een transportbedrijf in Westland of Den Haag? Dan kan Ballering u met eigen tankwagens ter plaatse van brandstof en smeermiddelen voorzien. Als dealer van Kroon-oil® biedt Ballering een uitgebreid assortiment aan motorolie, transmissieolie, hydraulische oliën en smeervetten van de hoogste kwaliteit. Dankzij een grote eigen voorraad kunt u altijd rekenen op een spoedig levering!

 

 

De meest flexibele brandstofhandel nabij Westland 

Deze onafhankelijke brandstofhandel voor Westland bezorgt naast benzine, diesel en petroleum ook Adblue®. Hebt u met spoed brandstof nodig om uw onderneming draaiende te houden? Voor Ballering is dit nooit probleem, want de routes van de tankwagens worden dagelijks vastgesteld en zijn dus gemakkelijk aan te passen. Tevens is het mogelijk om vaste of mobiele opslagtanks voor de smeermiddelen en brandstoffen via Ballering te regelen. Uiteraard voldoen deze tanks aan alle geldende milieueisen. Wilt u weten wat Ballering als olieleverancier in Westland voor u kan betekenen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Oliehandel Maasdijk

Motorbrandstoffen


Zoekt u een flexibele leverancier voor uw brandstoffen? Bij Ballering bent u verzekerd van een snelle en flexibele levering van de meest uiteenlopende brandstoffen!

Wij leveren vanuit Maasdijk met onze eigen tankwagens alle soorten brandstoffen, zoals benzine, diesel en petroleum. Daarnaast leveren wij ook Adblue®. De routes worden dagelijks door onze planning gemaakt en continue aangepast waardoor wij zeer flexibel opereren. 

Diverse doelgroepen maken momenteel al gebruik van onze diensten:

  • Transportbedrijven
  • Industrie
  • Tankstations
  • Bouw- en Aannemingsbedrijven
  • Agrarische bedrijven\

 

Smeermiddelen


Goede smering is essentieel. Ballering is dealer van Kroon-oil® en zo leveren wij smeermiddelen van de hoogste kwaliteit. 

Voor de juiste smeermiddelen is professioneel advies van groot belang. Wij staan uiteraard voor u klaar voor advies en snelle levering. Wij hebben een grote eigen voorraad en kunnen daardoor snel leveren. 

Onze uitstekende kwaliteit, ruime assortiment, productondersteuning en technische knowhow zorgen ervoor dat wij altijd het juiste product in de juiste verpakking kunnen leveren. Vaak rechtstreeks uit eigen voorraad!

Onze vaste smeerolie voorraad bestaat onder andere uit:

  • Motoroliën
  • Transmissieoliën
  • Hydraulische oliën
  • Smeervetten
  • Koelvloeistof

Opslagtanks


Eén of meerdere opslagtanks nodig voor de opslag van brandstoffen en smeermiddelen? Met de opslagtanks van Ballering kunt u alle kanten op. Op uw eigen locatie of op het werk!

Vaste opstelling: de vaste tanks worden geleverd met Kiwa-installatiecertificaat zodat u aan de geldende milieu-eisen voldoet.

Mobiele tanks: de IBC’s die wij leveren voldoen aan milieueisen (Kiwa) en aan transporteisen (TNO).

IBC’s zijn ook te huur voor tijdelijke projecten.

Tevens leveren wij alle toebehoren zoals: pompen, brandstofslang, filtersets, vetspuiten, pistoolkranen, koppelingen, afsluiters, etc.

Wij adviseren u graag voor de perfecte uitvoering van uw opslag.